Alt om og til pejse og brændeovnePejseGuiden er den direkte adgang til alt, der vedrører pejse og brændeovne.

 Webbureauet Vision Team og  AvisRedaktionen har længe samarbejdet om at få ideen udformet og sat i system, og nu er der adgang.

Robert Littauer fra  Vision Team siger: Vi har skabt et produkt, som dækker et endog meget stort behov hos mange danske forbrugere, når det gælder information og viden om pejse eller brændeovne, uanset om det gælder køb af ny pejs eller søgning efter produkter til pleje, vedligeholdelse eller tilbehør.

Vort mål med www.pejseguiden.dk er at sikre et højt informationsflow inden for en verden som indtil nu har været mindre lettilgængelig. Det gælder såvel en landsdækkende leverandøroversigt, samt søgemulighederne for specifikke oplysninger om vedligeholdelse, tilbehør m.m..

For vores kunder - leverandørerne af pejse og brændeovne -  er der nu mulighed for at komme igennem til forbrugerne med nyheder, kampagner og masser af individuelle tips. Vi har valgt filosofien: jo større aktivitet, jo bedre eksponering og dermed mere synlighed for den enkelte udbyder over for et marked, der er i stadig vækst.

En verden med masser af information.

Velkommen til!