Annoncering og analyserPejseGuiden tilbyder diverse nyhedsbreve til brugerne, hvor de får tilsendt et gratis nyhedsbrev. PejseGuidens brugere tilmelder sig selv til disse nyhedsbreve, afhængig af personlige interesser. PejseGuiden tilbyder annonceplaceringer på centrale pladser i hvert af nyhedsbrevene. At få din annonce placeret her er en god måde at nå din målgruppe på.

Run of site kampagneEksponeringerne af annoncen fordeles over alle siderne på PejseGuiden. Annoncen placeres tilfældigt og er derfor den mest uspecificerede placeringsmulighed, hvor du samtidigt rammer den bredeste målgruppe. Målgruppen ved denne form for annonceringsplaceringer er de brugere, der er interesserede i PejseGuidens emner.

Fokuseret kampagneVed en fokuseret kampagne vises annoncen et antal aftalte gange inden for et bestemt område eller tema hele perioden igennem. Placeringen er typisk et område som eksempelvis; brændsel, producent eller butik.

SponsoraterØnsker du at kommunikere dine budskaber til en bestemt målgruppe, gøres dette bedst i et sponsorat af et emne. Det er alt fra artikler om pleje, gode råd, spørgsmål til vores eksperter og nyheder. Som sponsor af et emne får man 100 procents eksklusivitet med sine annoncer på alle sider i centret. Alle sider har plads til to annonceringer.

Ud over dette får man mulighed for at lave to markedsundersøgelser pr. år. PejseGuiden foretager i denne forbindelse alt det praktiske, du skal blot komme med spørgsmål. PejseGuiden bistår selvfølgelig gerne med gode råd. Kontakt PejseGuiden for mere information omkring vores nuværende og planlagte emne.

Annoncering på forsiden af PejseGuidenØnsker du at ramme en meget bred målgruppe (samtlige brugere af PejseGuiden), har du mulighed for at få en fast placering på PejseGuidens forside. Denne type annonce sikrer en virkelig god eksponering, da forsiden er indgangen til alle de øvrige sider på PejseGuiden.

SøgeordskampagneDin Annonce linkes til et eller flere specifikke søgeord. Det vil sige, at annoncen kun bliver vist på siden med resultaterne på søgningen. En placering linket til søgeord er den mest målrettede placeringsmulighed, og med søgefunktionen på PejseGuiden kan du nå netop din målgruppe via individuelle bannere, der genereres af de nøgleord, som brugeren indtaster.

PejseGuiden har placeret sine søgeord i tre kategorier. A, B og C-ord. Prisen er fast for en 12-måneders periode.

MarkedsanalysePejseGuiden kan gennemføre de Internetbaserede markedsundersøgelser og analyser, du har behov for. Vi sørger for at sætte undersøgelsen op, så brugeren får mulighed for at klikke sig ind på den. Efter besvarelsen af spørgeskemaet bliver brugeren linket videre til din hjemmeside. Alt vi behøver fra dig, er en liste med de spørgsmål, du ønsker svar på, og vi sørger for resten.